Imeli bomo zadnji Lunin krajec, smo v mesečnem teku dogodkov in čas pred mlajem je čas za zaključevanje projektov, dela in samo naša vztrajnost nas lahko pripelje do cilja.

Smo v padajoči Lunini fazi, Luna bo potovala ta teden dni preko zadnjega krajca do mlaja, vmes bo Mars zamenjal znamenje, obračal se bo Merkur v direktno gibanje in Sonce bo vstopilo v optimističnega Strelca.

Pred nami je vikend čustvenih in vseh emocionalnih energij, vse kar si želimo, po čem hrepenimo, kaj nas obremenjuje in česa nas je strah bo prišlo na dan.

Dopoldanski čas bo še zelo zanimiv, veliko bomo komunicirali in posegali na neznana področja.

Zelo vsestranski in zanimiv dan si lahko naredimo z dvojčkovo energijo, naša radovednost in vsestranskost bosta prišli v ospredje.

Zelo dinamičen in močno energetsko naravnan vikend je pred nami, ravno pravšnji za dinamično življenje, za Martinovanje, za šport in akcijo.

Dopoldanski čas bomo še z energijami Ribice, najboljše bo, da se prepustimo toku življenja in da ne silimo sami sebe z novostmi.

Tudi četrtek bo konstruktiven in umirjen dan, prijetne energije znamenja Ribe se bodo pretakale med ljudmi.

Prijetnejši dan bo sreda in mi malce zasanjani. Energija znamenja Ribe bo prijetno vplivalo na nas, mirnejši bomo in manj napadalni.

Nemirne energije se nadaljujejo tudi danes, sestavljeni kvadrat Marsa in Saturna spodbuja negativne energije in potlačeno jezo v človeku.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 80