Decembrski čas je zelo magičen, še posebno če zapade sneg. Prvi nakupi, prvi advent, obdarovanja za Miklavža, nakupi prazničnih daril in druženja s poslovnimi partnerji, sodelavci in prijatelji so pogostejša.  Praznovanje rojstnega dne, če ste rojeni v znamenju Strelca  ali Kozoroga, še posebno, če so okrogle obletnice. Vse to so lahko velike obveznosti ali pa tudi čarobni dogodki z  lepimi  občutki.

Rastoča Luna v znamenju Vodnarja nam bo namenila dinamičen tok dogajanja. Lahko bo danes malce nemirno in nepredvidljivo.

SOBOTA bo z energijami zemeljskega kozoroga zelo delovno in odgovorno obarvana. Lotimo se dela, lahko v službi ali doma, pospravimo, uredimo stvari, sortirajmo in pripravimo prostor za prihajajoči advent in Miklavža.

Konstruktiven, produktiven dan je pred nami, ko bomo vse postorili.

Četrtkovo dopoldne bo prijetno, strelčeve energije nam bodo prinesle več zadovoljstva, dobrega razpoloženja in smeha.

Aktivne energije bo v nas vsak dan več, saj bo mlada Luna prinašala poslovne in materialne načrte.

Danes se bomo kam »potuhnili«, celo skrili in v sebi predelovali še nepredelane misli.

Kot veste smo tik prem mlajem in danes v SOBOTO bo energija Tehtnice vplivala na nas.

Smo v obdobju zadnje flegmatične faze Lune, znamo biti bolj pasivni in željni počitka. Telo si želi očistiti in se odpočiti, zato je dobro v teh dneh jesti čim manj in piti dovolj tekočine. Odlični so zeliščni čaji, kateri očistijo črevesje. Tudi kakšen sadni dan nam ne bo škodil, obisk savne in masaža telesa.

Konstruktiven in praktično naravnan dan bomo lahko imeli danes, veliko se nam bo dalo narediti in postoriti.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 81