Irena Dolar

Irena Dolar


Notice: Undefined property: JObject::$description in /home/kobg01/domains/astrologija-regulus.si/public_html/astrologija-regulus/components/com_k2/templates/default/user.php on line 59

Decembrski čas je zelo magičen, še posebno če zapade sneg. Prvi nakupi, prvi advent, obdarovanja za Miklavža, nakupi prazničnih daril in druženja s poslovnimi partnerji, sodelavci in prijatelji so pogostejša.  Praznovanje rojstnega dne, če ste rojeni v znamenju Strelca  ali Kozoroga, še posebno, če so okrogle obletnice. Vse to so lahko velike obveznosti ali pa tudi čarobni dogodki z  lepimi  občutki.

Rastoča Luna v znamenju Vodnarja nam bo namenila dinamičen tok dogajanja. Lahko bo danes malce nemirno in nepredvidljivo.

SOBOTA bo z energijami zemeljskega kozoroga zelo delovno in odgovorno obarvana. Lotimo se dela, lahko v službi ali doma, pospravimo, uredimo stvari, sortirajmo in pripravimo prostor za prihajajoči advent in Miklavža.

Konstruktiven, produktiven dan je pred nami, ko bomo vse postorili.

Jupiter je največji planet v našem sončnem sistemu, vendar je zelo oddaljen od Zemlje in ni tako svetlo viden kot Venera. Posebnost je njegova velika rdeča pega, ki je posledica plinov in vulkanske erupcije.

Četrtkovo dopoldne bo prijetno, strelčeve energije nam bodo prinesle več zadovoljstva, dobrega razpoloženja in smeha.

Aktivne energije bo v nas vsak dan več, saj bo mlada Luna prinašala poslovne in materialne načrte.

In smo spet z mlajem v Strelcu, zgodil se bo ob 16:05 uri na 4 stopinji, en teden preden se njegov vladar Jupiter premakne v Kozoroga.

Danes se bomo kam »potuhnili«, celo skrili in v sebi predelovali še nepredelane misli.

Kot veste smo tik prem mlajem in danes v SOBOTO bo energija Tehtnice vplivala na nas.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 130