Prispevki filtrirani po datumu: April 2019

NEDELJA bo čas mlaja, Luna in Sonce se bosta združila na 14 stopinji Bika, povezala z Neptunom, Saturnom in Plutonom, kako lepo, da praznike zaključimo z mlado, rastočo Luno.

Objavljeno v Blog

Delavniki so običajno napolnjeni s skrbmi, delom in hitenjem, zato je vsem nam zelo dobrodošlo, da se lahko malce ustavimo. Prazniki so tu, ni nam potrebno delati( se opravičujem vsem bralcem, ki imate  pač tako službo, da delate tudi ob praznikih), imamo čas za druženje z družino ali s prijatelji. Več bo kakovostnega časa, katerega lahko preživimo z nam pomembno vsebino.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Te dni nikar ne hitimo, saj bo ritem življenja z Luno v Ribah v nas in okoli nas bolj umirjen.

Objavljeno v Dnevni vplivi
0, 29.04.2019 11:26

Retrogradnost PLUTONA

PLUTON je že od leta 2008 v znamenju Kozoroga, njegovi prehodi čez eno znamenje so zelo dolgi, sedaj 15 let, saj so polovico časa  direktni, polovico pa retrogradni. Sedaj se je ustavil na 23 stopinji Kozoroga in bo potoval retrogradno do oktobra 2019.

Objavljeno v Blog

Ponedeljek bo umirjen dan z Luno v nežnih Ribah, bo ravno pravi čas, za počitek, odklop, počitnice in umirjanje telesa.

Objavljeno v Dnevni vplivi

V SOBOTO ponoči bomo imeli zadnji Lunin krajec v Vodnarju in zelo rigidno bomo vztrajali pri svojem, to je dinamična energija, ki nas ne pusti ravnodušnega.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Dopoldne ob pol 12 uri bo Luna vstopila v svobodoljubnega Vodnarja in vznemirljivost dneva se lahko začne.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Saturn je v Kozorogu, kjer je seveda najmočnejši. Močno spodbuja predstavnike znamenja Kozoroga in Vodnarja, saj je njun vladar. Njegov vpliv je na vas podvojen, še dodatno ste previdni, osredotočeni, odločni, ambiciozni in praktično naravnani.

Objavljeno v Blog

Četrtkovo dopoldne bo kar prijetno, sicer bomo čutili težo in odgovornost naših dolžnosti, vendar nam ne bo težko vse narediti. Neptun nam lahko postreže s svojo intuicijo ravno tiste ta prave rešitve.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Še vedno smo v tednu, ko bomo zagnani in imeli veliko energije. Počasi se približujemo zadnjemu krajcu, to bo Luna naredila s Soncem v soboto.

Objavljeno v Dnevni vplivi
ZačetekNazaj123NaprejKonec
stran 1 od 3