0, 10.10.2018 13:29

ČETRTEK 11. oktobra z LUNO v trmastem ŠKORPIJONU

Nočna povezava Lune in Marsa bo še v današnji dan prinašala malce več negativne energije, trmoglavljenje, jezo in negativna čustva bodo pri nas doma.

Tudi Venera se bo zgodaj zjutraj vpela v ta kvadrat, vzbujala v nas ljubosumje, neprijetna čustva in željo po dinamiki. Aspekti za odnose niso najbolj prijetni, so pa spodbudni za strast, erotiko in sex. Kako se bomo odločili, jaz že vem kako, haha. V odnosih bo čutiti veliko intenzivnosti, poglabljanja v problematike, pogrevanja starih zamer  in netenja napetosti. Odnosi bodo naporni, bo pa veliko spolne energije v nas, kar pa tudi ni slabo, kajne? Ljubimci, posebno tisti skrivni bodo v ospredju in zadovoljni.

Drugačen, vznemirljiv dan vam želim astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .