0, 31.08.2018 19:30

VIKEND 1. in 2.septembra z LUNO v stabilnem BIKU in razigranih DVOJČKIH

Pozdravljen mesec september, mesec, ko naši šolarji in dijaki zopet sedejo za šolsko klopjo. Za vikend se boste vsi pripravljali na šolo. Vpliv umirjenega in vztrajnega znamenja Bika, bo še kako prišel prav.

V SOBOTO bomo z veseljem malce poležali, Neptun nas ne bo spustil iz postelje. Nekako lenobno se bomo počutili, želeli si bomo razvajati svoje čute. Kasneje bo dinamiko dneva pospešil Jupiter, ko bo vlival več apetita in željo po gibanju. Pričakovanja bodo velika. V popoldanskem času bo Pluton poskrbel za moč in prodornost, kar si bomo zastavili, bomo speljali. Sobota z Luno v Biku bo primerna tudi za kuhanje, vlaganje dobrot, peko peciva, za nakupe in za vsa gospodinjska opravila. Prijetno nam bo.

V NEDELJO zjutraj bo zemeljski Luni pospešil tempo in dodal energijo Mars, zaželeli si bomo čim preje postoriti vsa dela in zaključiti z načrti. Dosti volje in prodorne moči bomo imeli. Ob 10:02 uri se bo Luna premaknila v zračne Dvojčke in prevetrila energijo. Vse se bo začelo odvijati hitreje, v nas se bo naselil nemir, pričakovanja bodo velika. Z mislimi bomo že v službi ali v pripravi na šolo.

Konstruktiven vikend in veliko opravljenih obveznosti vam želim , imejmo se lepo,

z vami in za vas napisala  astrologinja Irena Dolar