0, 31.08.2018 08:42

PETEK 31. avgusta z LUNO v praktičnem BIKU

Zadnji avgustovski dan nam bo univerzum ponudil same blagodejne in materialno uporabne energije.

Luna v zemeljskem Biku si želi udobja, materialnosti, finančne varnosti in čutnosti. Obenem nam lahko Uran prinese pozitivna presenečenja, katera nas bodi spodbujala za dosego še več. Pri delu bomo zbrani, dobro organizirani, vztrajni in ciljno naravnani. V popoldanskem času doma, pa veseli, da lahko kaj dobrega pripravimo za jesti, se veselimo prostih dni, ki so pred nami in se morda družimo s prijatelji. Prijetno vzdušje nam bo prijalo.

Dan je ugoden za vse nakupe in pripravo ozimnice, pri nas bomo kuhali domačo slivovo marmelado,

Prijetno in koristno izkoristimo dan,

z vami in za vas napisala  astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Za vse tiste, kateri ste si vedno želeli učiti astrološkega jezika pa v razmislek;

ZBIRAMO ŽE PRIJAVE V ŠOLO ZNANJA ASTROLOGIJE REGULUS, VPIS JE V JESENSKI TEČAJ OSNOVE ASTROLOGIJE v Ljubljani in v Kamniku in v TEČAJ HORARNE ASTROLOGIJE v Kamniku   na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .