0, 29.08.2018 21:46

ČETRTEK 30. avgusta z LUNO v živahnem OVNU

Počasi se počitnice končujejo in potrebno bo nakupiti še zadnje šolske potrebščine. Tudi danes bomo polni energije, čustveno impulzivni in željni hitrih premikov.

Dogovori bodo stekli, vendar znamo imeti veliko konkurence. Pazimo v odnosih, v odzivih, saj se bo aktivna Luna postavljala nasproti Veneri. Privlačili bomo konflikte, saj prvinska iskrenost in hitri odzivi prinesejo besede, katere znajo zaboleti. Iskrenost je lepa vrlina, vendar potrebuje tudi takt, obzirnost. Če izhajamo iz sebe, iz svojih predhodnih prizadetosti,  nam bo lažje, če smo iskreni skozi svoja doživljanja, bo več tolerance do drugih.

Izkoristimo živahen tempo dneva, kaj velikega ustvarimo, pomagajmo drugim in se veselimo športa, gibanje je pomembno za dobro vitalnost in boljše počutje.

Aktivno in pogumno naprej,

z vami in za vas napisala  astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Za vse tiste, kateri ste si vedno želeli učiti astrološkega jezika pa v razmislek;

ZBIRAMO ŽE PRIJAVE V ŠOLO ZNANJA ASTROLOGIJE REGULUS, VPIS JE V JESENSKI TEČAJ OSNOVE ASTROLOGIJE v Ljubljani in v Kamniku in v TEČAJ HORARNE ASTROLOGIJE v Kamniku   na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .