0, 26.08.2018 17:19

PONEDELJEK 27. avgusta z LUNO v nežnih RIBAH

Zasanjane in nežne energije znamenja Ribe nas bodo odklopile od stvarnosti, v sebi bomo čutili nek mir in sproščenost.

Lepe astrološke povezave Lune s svojim dispozitorjem Neptunom nam odpirajo subtilne energije, ki nas bodo potegnile v umiritev, v glasbo, k filmom, v ustvarjalnost, duhovnost, meditacijo in sproščanje nekje ob vodi. Ker se je shladilo lahko vabi že savna in jacuzzi. Zaradi vpliva Jupitra bomo zadovoljni, srečni in optimistični, Pluton pa bo dodal globino občutij. Vse bomo doživljali intenzivno, sproščeno in umirjeno. Večer bo namenjen relaksaciji in regeneraciji telesa. Privoščite si piling telesa, obraza, kakšno masažo in zadovoljstvo bo brezmejno. Imejmo se radi in se večkrat »pocrkljajmo«.

Duša nam bo hvaležna. Mars je že stacionaren in čaka na jutrišnji obrat v direktno smer. Zopet bomo začutili močno, pogonsko energijo in  pogum, da se borimo v naprej.

Z vami in za vas napisala  astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Za vse tiste, kateri ste si vedno želeli učiti astrološkega jezika pa v razmislek;

ZBIRAMO ŽE PRIJAVE V ŠOLO ZNANJA ASTROLOGIJE REGULUS, VPIS JE V JESENSKI TEČAJ OSNOVE ASTROLOGIJE v Ljubljani in v Kamniku in v TEČAJ HORARNE ASTROLOGIJE v Kamniku   na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .