0, 23.08.2018 19:39

PETEK 24. avgusta z LUNO v prijateljskem VODNARJU

Danes bo Luna v prijateljskem Vodnarju in razen večernega nasprotovanja Merkurju, ne bo sestavljala aspektov. Kaj početi z Luno v Vodnarju?

Predvsem kaj posebnega, odštekanega, v družbi  isto mislečih ljudi, vleklo nas bo v družbo, kjer se bo razvijala pomembna tema o politiki in družbenih reformah. Informacije in naše misli morajo zaokrožiti, družile nas bodo isti interesi in svobodoljubje.

Vodnar je zračno znamenje, zato ne mara omejitev, potrebuje prostor in zrak ter nam vliva upanje in optimizem v prihodnost. Zbrali bomo energijo in se lotili novih zadev, posebnih, alternativnih, ne bomo dopustili, da se nas omejuje in nadzoruje.

Bodimo samosvoji, ustvarjalni, svobodoljubni in nikar ne dopustimo, da nas drugi omejujejo ali morijo s svojimi nasveti. Kajti mi sami bomo vedeli, kaj je najboljše za nas,

z vami in za vas napisala  astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Za vse tiste, kateri ste si vedno želeli učiti astrološkega jezika pa v razmislek;

ZBIRAMO ŽE PRIJAVE V ŠOLO ZNANJA ASTROLOGIJE REGULUS, VPIS JE V JESENSKI TEČAJ OSNOVE ASTROLOGIJE v Ljubljani in v Kamniku in v TEČAJ HORARNE ASTROLOGIJE v Kamniku   na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Povezani prispevki