0, 21.08.2018 21:01

SREDA 22. avgusta z LUNO v zadržanem KOZOROGU

Tudi v sredo bodo v nas in okoli nas energije varčnega Kozoroga, malce manj sproščeni v odnosih in v odzivih znamo biti.

Bo pa dan tako kot včeraj namenjen poslovnosti, delu, organizacijo in planiranju sestankov. Prezentacije in  sistematizacije dela  nam bodo šlo dobro, zlahka se bomo organizirali in iskali predvsem praktične rešitve. Optimizma in vere v dobro opravljeno delo bo na pretek, v iskanju prave smeri in rezultatov bomo blesteli. Dan bo potekal v delovnem vzdušju, zvečer pa se bomo poglobili vase, saj zna Pluton izpostaviti bolj globoke in zahtevne teme. Čas bo za regeneracijo in telesne tretmaje.

Danes bo Sonce na zadnji stopinji znamenja Leva in že pripravljeno na jutrišnji prestop v delovno Devico. Počasi nam bo zadišala jesen in pospravljanje pridelkov, šolarji in dijaki se bodo pripravljali na novo šolsko leto, lahko pa tudi , da se nam  vreme spremeni in lahko pričakujemo v naslednjih dnevih padavine in ohladitev.

Uspešen, produktiven dan vam želim,

z vami in za vas napisala  astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Za vse tiste, kateri ste si vedno želeli učiti astrološkega jezika pa v razmislek;

ZBIRAMO ŽE PRIJAVE V ŠOLO ZNANJA ASTROLOGIJE REGULUS, VPIS JE V JESENSKI TEČAJ OSNOVE ASTROLOGIJE v Ljubljani in v Kamniku in v TEČAJ HORARNE ASTROLOGIJE v Kamniku   na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .