0, 13.05.2018 19:39

PONEDELJEK 14. maja z LUNO v poslovnem BIKU

Ponedeljek bo dan pred mlajem, zato bo to postana, umirjena energija, namenjena rutiniranemu delu, jutri, v torek, ob mlaju,  se bosta Luna in Sonce združila v znamenju Bika.

Dan bo primeren za vsa zaključevanja, čiščenje, pospravljanje in umirjanje telesa. Saturn nam bo pomagal urediti vse zadeve, zaključiti delo in obveznosti ter nam  prinesel nek rezultat. Neptun, pa nam bo v pomoč, da se bomo sprostili in odprli vse svoje čute. Zvečer se pa le spočijmo, relaksiramo in pojdimo hitro spat. Uran je na zadnji stopinji Ovna in močno nakazuje spremembe, ki se bodo zgodile na področju življenja, kjer imamo znamenje Bika. Več o Uranu na blogu, na moji spletni strani Regulus.

V pričakovanju mlaja, ki bo prinesel novo, svežo energijo bomo zaključili dan,

z vami in za vas napisala diplomirana astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Nazadnje urejano na 0, 13.05.2018 19:48