0, 28.03.2018 15:30

ČETRTEK 29. marca z LUNO v odgovorni DEVICI

Skozi teden, ki je pred nami bomo čutili vpliv Saturna, v četrtek bo v neprijetni povezavi s Soncem in kasneje v ponedeljek še z Marsom. Vse skupaj je neprijetno za poslovno udejstvovanje in za poklicno področje.

Možni bodo spori, problemi, težave, ne delovanje v konkretnem smislu, nič nam ne bo šlo zlahka. Obrat Merkurja in slabši aspekti Saturna ne prinašajo pogonske energije napredovanja, temveč težave pri novih podvigih. Če se le da, ne začenjajte novih projektov in dela, saj energije teh aspektov ponazarjajo težave, ovire, prepreke in posledično jezo ter razburjenje. Danes lahko začutite manj vitalne energije, virusi se nas hitreje dotaknejo, več bo nemoči in negotovosti v telesu. Vse skupaj pa še začini približujoči ščip ali polna Luna v znamenju Tehtnice, ki si srčno želi harmoničnih odnosov. Pa jih bo lahko dosegla?

Bodimo potrpežljivi, naj jeza ne izbruhne v nas, ne glede kaj se nam bo dogajalo, energijo usmerimo v rutinirano delo in v zaključevanje zadev iz preteklosti. Tudi spomladansko čiščenje doma, delovnega prostora ali vrta bo pomagalo,

z vami in za vas napisala diplomirana astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .