0, 11.02.2018 18:55

PONEDELJEK 12. februarja z LUNO v preudarnem KOZOROGU

Smo v zadnji Lunini fazi, v flegmatični fazi, Luni se že zelo mudi srečati Sonce na zadnji stopinji Vodnarja, v četrtek 15. februarja, kjer bo mlaj nastopil v obliki delnega Sončnega mrka.

Smo v intenzivni fazi sprememb, kar nam najbolj ne diši, na splošno deluje lahko na nas s povečano občutljivostjo, razdražljivostjo in negotovostjo. Vse nas sili v spremembe, vendar nam ta negotovost, kako in kam ne odgovarja zelo, rajši imamo predvidljivo in varno življenje. Vendar želja po spremembi ostaja, kljub temu, da nas je strah, je nujna in pomembna za naš razvoj. V teh dneh pred mlajem potrebujemo več počitka, sprostitve in zaključevanja zadev. Danes v ponedeljek bo en resen in umirjen dan, večino dneva bomo ležerni in zaspani, zvečer pa bo Pluton poskrbel za očiščenje in preobrazbo, v telesnem in duhovnem smislu. Poglabljali se bomo  vase, veliko razmišljali o novih poteh in svoje življenje videli iz novega zornega kota.

Le mirno, umirjeno in preudarno v nov delovni teden dni,

z vami in za vas napisala diplomirana astrologinja Irena Dolar

Dnevi vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .