0, 09.01.2018 14:27

SREDA 10. januarja z LUNO v mogočnem ŠKORPIJONU

V sredo bomo lahko zelo veliko naredili zase, saj Škorpijonske energije pomagajo pri transformaciji svojega telesa in psihičnega počutja.

Zelo blagodejno bodo delovale na nas razne kopeli, savna, delavnice z gongi, masaža, sproščujoča meditacija, vse za to, da se stres in razni strupi očistijo iz nas. Sproščajmo in zmehčajmo našo psiho ter naše odzive. Čustveno bomo bolj introventirani, si želeli miru in samote ter vsega očiščenja. Tistim, ki vam duhovnost in energetske zadeve niso blizu, se pa lotite čiščenja in odstranjevanja navlake doma in iz doma. Vse šteje, Sonce z Marsom nam bo dalo močno voljo in vztrajnost, da  zastavljeno dokončamo in da naredimo  spremembe v nas samih. Zvečer pa bomo imeli v sebi zvrhano merico navdiha, intuicije in nežne občutke.

Prepustimo se objemu nam drage osebe in se zazibajmo v spanec,

Z vami in za vas astrologinja Irena Dolar

Dnevi vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njeno kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .