0, 02.01.2018 19:54

SREDA 3. januarja z LUNO v ognjenem LEVU

Marsikdo se je zadnje dni, ne glede na veselje okoli nas počutil bolj čustveno in je svojo pozornost preveč osredotočil na svoje potrebe in občutja, malo manj pa je videl izven sebe.

Nič skrbeti, včerajšnja polna Luna v močno čustvenem Raku je »kriva« za te emocije, pomagala nam je, da smo se umaknili iz zunanjega sveta in se osredotočili nase. O vsem, zase, zdaj in samo. Ta čas je bil za vas in samo za vas.

Vendar bo danes, v sredo ob 8:23 uri Luna vstopila v mnogo bolj glasno, pompozno, samozavestno in igrivo znamenje, v Leva. Tako bomo prvi delovni dan v novem letu preživeli dinamično, kreativno, z veliko energije, pokazali bomo svojo ustvarjalnost, samoinciativnost in toplino. V pomoč nam bosta Venera in Neptun, dva planeta inspiracije, romantike, ustvarjalnosti, lepote in navdiha.

Obeta se nam en lep, konstruktiven dan, ko bomo močno čutili kaj smo sposobni ustvariti in ko nam bodo odnosi šli dobro.

Srečen in pogumen vstop v novo koledarsko leto vam želim astrologinja Irena Dolar

Dnevi vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na povezavo z hitrimi planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njeno kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail:   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Z vami in za vas napisala diplomirana astrologinja Irena Dolar

Nazadnje urejano na 0, 02.01.2018 20:16