0, 09.11.2015 20:53

TOREK 10. novembra z LUNO v strastnem ŠKORPIJONU

Smo tik pred mlajem in naše telo in um se UMIRJATA in čas je, da malce razmislimo in se osredotočimo na svoje konstruktivne POTEZE, ki jih bomo po mlaju aktivirali. S samoobvladovanjem sebe in z IZKORISTKOM svojih kvalitet, kot so strast, iznajdljivost, OSREDOTOČENOST in dojemljivost se bomo podali v nove zgodbe. Luna potuje po PRODORNEM znamenju Škorpijonu, zato bomo izredno intenzivni pri vsem. Ali bo to strast, navdušenje ali ŽALOST ali občutenje vibracij na zelo osebni ravni. Izredno bomo MOTIVIRANI priti zadevam do dna in nagonsko bomo ČUTILI kaj je v »zraku«. Znamenje Škorpijona kliče po odkrivanju lastne MOČI in s tem, se lahko znebimo vseh STRAHOV in omejevalnih slabih NAVAD. Izogibajmo se manipulativne taktike in morebitne SUMNJIČAVOSTI. Smo pa danes lahko zelo strastni in zapeljani v INTIMO.


Veselimo se lahko tudi lepih aspektov, Merkur v Škorpijonu se lepo poveže s svojim dispozitorjem Plutonom, dviguje nam VPOGLED in razumevanje zadev izpod površine, zato bomo uspešni pri vseh RAZISKAVAH. PSIHOLOŠKO in globoko razumevanje stvari nam bo širilo obzorje. URIMO se v potrpežljivosti.


Sonce v Škorpijonu se IDEALNO poveže z Jupitrom in s tem se bo dvignila naša volja, UPANJE, naša perspektiva in vera v našem življenju. Zaupanje prihaja iz močnega občutka kdo SMO in kaj zmoremo. Ugoden aspekt za vsa trženja, založništvo, OGLAŠEVANJE in za samo promocijo, kot to, da bomo še posebno strpni in VELIKODUŠNI pod tem vplivom.
Venera je že v nedeljo vstopila v svoje znamenje v Tehtnico in bo do 4. decembra praktično »ŽIVELA« za odnose. V ljubezni bomo idealistični in pripravljeni na POGAJANJA in kompromise. Spretno se bomo izognili "PASTEM" naših partnerjev.


Z vami in za VAS astrologinja IRENA DOLAR

 

Nazadnje urejano na 0, 09.11.2015 21:09