0, 13.10.2017 20:54

VIKEND 14. in 15. oktobra z LUNO v dramatičnem LEVU

Prijetna in ustvarjalna SOBOTA je pred nami, izkoristimo jo na svoj način, tako, da nam duša zaigra. Sami smo kreatorji svojega življenja, tega se premalo zavemo, zato močno izkoristimo to izredno spodbudne energije Lune v Levu in Sonca v Tehtnici.

Dan namenjen zabavi, izletu, druženju in družabnim dogodkov. Veselje in naklonjenost ter ljubezen, ki jo nosimo v sebi bo odpirala Venera, ki se bo pridružila Soncu in Merkurju v znamenju Tehtnice. Dan ljubezni in romantike, vendar je znamenje Tehtnice sila neodločeno, zato se za zmenke in ljubezen z vami, mora odločiti tisti, ki vas že dolgo pozorno osvaja.

NEDELJA bo tudi enkratna z energijami Lune v Levu, našo kreativnost prilagodimo zemeljskim in stvarnim zmožnostim ter kaj praktičnega ustvarimo. Ne bodite sami doma, pojdite v naravo, na izlet, v hribe, na sprehod ali pohod, saj bo lepo vreme in tople temperature kar vabile na zrak. Tako bomo tudi spustili nemirne misli, ki nam jih bo »vsiljeval« Merkur z Uranom. V popoldanskem času ob 13:19 uri bo Luna prestopila v marljivo Devico in zavihali bomo rokave. Nekaterim, bolj pridnim se bo dalo kaj več napraviti, vsi ostali bomo odlično sodelovali, se družili, potili in se sproščali v naravi.

Čudovit vikend je pred nami, le izkoristimo ga maksimalno,

z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

 

 

Nazadnje urejano na 0, 13.10.2017 20:59