0, 29.06.2017 12:10

PETEK 30. junija z LUNO v prijazni TEHTNICI

Pa smo dočakali zadnji junijski dan in tudi vreme bo zopet poletno toplo. To se bo lepo skladalo z energijami Tehtnice, so lepe harmonične energije prijaznosti, ustrežljivosti, povezovanja, sklepanja kompromisov in ustvarjanja ravnovesja.

Nočna opozicija Merkurja in Plutona bo delovala v nas kot temne in mračne misli, ki jih pa bomo lahko z malce truda in preusmeritve svojega razmišljanja na bolj pozitiven in optimističen način prelisičili in strahove ter jezo odpravili stran. Odločimo se za prijazno plat delovanja in prijateljstvo, pa bo naše razpoloženje odlično. Dober čas za druženje in odhod na prireditve, seveda tudi na dopust, na morje  ali vikend paket.

Približuje se prvi Lunin krajec, na nebu to ponoči opazimo, kako se Luna debeli in počasi postaja črka D, v astrološkem smislu pomeni nujnost prilagajanja in ustvarjanja skladnih medsebojnih odnosov, v ustvarjalnem pomenu pa višek neke energije, ki jo usmerimo v akcijo, v produktivnost, v izdelavo idej in načrtov. Pogumno in direktno.

Z vami in za vas,  dnevne vplive napisala astrologinja Irena Dolar

To so splošne energije dnevnega dogajanja, seveda ima vsak svojo rojstno karto in svoje aktivacije planetov, za osebna svetovanja sem vam na voljo na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .