0, 27.05.2017 09:35

VIKEND 27. in 28. maja z LUNO v domiselnih DVOJČKIH in intuitivnemu RAKU

Dopoldanski čas v SOBOTO namenimo opravkom, ki morajo biti storjeni. Nakupi, obisk tržnice, dopoldanska kava s prijatelji, telefonski pogovori in dogovori za naslednji teden bodo odlična izbira.

Ko potuje Luna po nemirnih Dvojčkih, smo najbolj v stiku z drugimi ljudmi, opazimo, kako je svet pisan okoli nas in kar vleče nas, da ga raziščemo. Ob 13:25 uri bo Luna prestopila v družinskega Raka in z veseljem se bomo sestali z družino, se pustili povabiti na kosilo, ali popoldansko pecivo.

NEDELJA bo odličen dan za piknike v krogu družine, Luna v Raku poskrbi, da nismo sami, da so otroci z nami in cela družina. Ni lepšega, kot se srečati, malce pogovoriti, kaj dobrega pojesti in se potruditi, da se dobro razumemo med seboj. Dan bo potekal po naših pričakovanjih, dotikale se nas bodo aktualne teme naše družine in v nas večja potreba pomagati. Ali z nasvetom, ali kaj konkretnega, predvsem, pa bo v nas odprto sočutje in usmiljenje. Zvečer se bo rahločutna in zaskrbljena Luna postavila nasproti Plutona, kjer bo želela vso problematiko čustveno predelati. Malce težavnejša energija za emocije in čustvene bolečine. 

Prekrasen vikend si naredimo, vremo bo idealno, pojdimo kam na izlet ali pa se prepustimo emocijam družine. Vse za to, da se imamo lepo, vam želim astrologinja Irena Dolar.

 

To so splošne energije dnevnega dogajanja, seveda ima vsak svojo rojstno karto in svoje aktivacije planetov, za osebna svetovanja sem vam na voljo na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .