0, 17.03.2017 09:02

VIKEND 18. in 19. marca z LUNO v iskrenem STRELCU

Pred nami je lep in pozitivno naravnan vikend, Luna bo že v SOBOTO hitela po znamenju Strelca in naše potrebe ter počutje bo optimistično, veselo in mi dobre volje.

Odličen vikend za potovanje, za izlete, za športno udejstvovanje, za zadnje smučanje morda. Venera bo poskrbela še za ljubezen in odnose, zato zvečer le na romantični zmenek ali v ljubezenski objem, odnosi nam bodo šli gladko. Ker je Venera retrogradna, se le spomnimo ljudi iz preteklosti in obnovimo kontakte. Še en lep aspekt Merkurja in Venere bomo imeli, kar prinaša zelo lepo komunikacijo v odnosih, ustvarjalnost, družabnost in pogovore na temo iz preteklosti.

 

Tudi NEDELJA bo čudovita, namenjena aktivnostim, zabavi, sproščanju v družbi, veselju in s pozitivno energijo se bomo uzrli v prihodnost. Dober dan za vse miselne dejavnosti, za širjenje obzorij, za vso spletno komuniciranje in dan visokih idealov. Z lahkoto bomo našli svojo pravo smer. Sonce je že na zadnji stopinji znamenja Ribe in zelo neučakano hiti v aktivno znamenje Ovna. In pomlad bo v ponedeljek ob 11:29 uri končno tu.

Izkoristite ta prekrasen vikend in se imejte zelo lepo, z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar