0, 24.02.2017 19:48

VIKEND 25. in 26. februarja z iskreno LUNO v VODNARJU in v nežnih RIBAH

Pred nami je drugi del zimskih počitnic, pustovanje, mlaj in Sončev mrk. Kar dinamičen vikend bo.

V SOBOTO s prijaznimi in povezovalnimi energijami boste nekateri odšli na pot in dopustu naproti, nekateri pa na pustna rajanja. Astrološki vplivi bodo prijetni, konstruktivni in v nas spodbujali aktivnost, veselje, družabnost in željo po povezovanju.
Izkoristimo prijeten dan za vse želje in sanje, ki jih lahko realiziramo in se imejmo lepo.


V NEDELJO bo ponoči Merkur vstopil v znamenje RIBE, se pridružil Luni in Soncu, katera se bosta ob 15:58 uri združila v mlaj. Obenem bomo imeli še Sončev mrk, tako, da bo nedelja kar osebnostno zanimiva. Predvsem se je dobro temeljito spočiti, od vseh teh krofov in pustnega rajanja. Rahlo zasanjani in željni tišine, bomo preživeli dan. Kakor kdo, nekateri boste imeli kljub mlaju veliko energije in željo biti del karnevala.
Je pa Sončev mrk od nedelje dalje velik »portal« za spremembe, Ribe, kot zadnje zoodikalno znamenje, simbolizira premik v zavesti in znak razsvetljenja. Seveda je potrebno povezati za vsakega posebej, na katerem področju se mrk nahaja. Torej sprostimo se, globoko dihajmo in se spustimo v svoje telo, v svoje jedro, v svoj srčen prostor. Dovolimo si, da nas občutki zajemajo in se povežimo s svojo dušo.


Prekrasen vikend vam želim astrologinja IRENA DOLAR

Nazadnje urejano na 0, 24.02.2017 19:51