0, 06.02.2017 19:33

TOREK 7. februarja z LUNO v občutljivem RAKU


V torek nam bo prijalo dogajanje ob toplem ognjišču, Luna bo v družinskem Raku, ko so v ospredju odnosi, dom, družina in domača opravila. Pomembna nam je čustvena stabilnost in varnost, kar pa bo za marsikoga težje doseči.

Občutljivo, čustveno in zamerljivo znamenje Raka, v povezavi z Venero in Marsom ima tendenco občutljivosti in užaljenosti. Pazimo, da se emocionalno preveč ne razburimo, da ne zamerimo vse po vrsti, da ne gojimo trmo, da ne pokažemo nestrpnosti, nestrinjanja in da bomo malce manj dovzetni za kreganje. Še posebno zvečer smo lahko pobudnik nesoglasij v odnosih v družinskem krogu.
Danes bo tudi Merkur, planet komunikacije prestopil v intelektualnega Vodnarja, kjer bo izražal svojo bistrost, odprtost in izvirne ideje. Odlično tudi za astrološko izobraževanje ali alternativnih ved.


Če vam danes odzivi ljudi ne bodo po godu, le skomunicirajte to z njimi in naj misli, ne bodo pod vplivom čustev, vam svetujem astrologinja

IRENA DOLAR.

To so splošne energije dnevnega dogajanja, seveda ima vsak svojo rojstno karto in svoje aktivacije planetov, za osebna svetovanja sem vam na voljo na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Nazadnje urejano na 0, 06.02.2017 19:39