0, 02.02.2017 14:16

PETEK 3. februarja z LUNO v umirjenem BIKU


V petek se bo naše dogajanje in delovanje umirilo, znamenje Bika bo delovalo na nas bolj počasi, čutno, z občutkom za materialno varnost, čustveno bomo stabilnejši, umirjeni, počasni, bolj lenobni pri delu in pri odzivih.

Zelo radi bomo kaj dobrega pojedli, posegali bomo po slaščicah in se radi odpravili po nakupih. Predvsem bo bolj ležeren in lenoben dan, zvečer pa je slutiti več individualizma in introventiranosti. Sanjav odklop.
Pomemben dogodek dneva je tudi vstop Venere, planeta ljubezni v novo znamenje, v Ovna ob 16:51 uri. Romantiko, sentimentalnost in popustljivost v odnosih zadnji mesec dni bomo zaradi znamenja Ribe spuščali, čakajo nas bolj dinamični odnosi in manj razumevanja. Oven je bolj sebično znamenje, gleda na svoje interese in malce pozablja na potrebe partnerja in ga kaj nič ne zanima, kaj si drugi želijo. Samski se boste hitreje in strastno zaljubili, spolno življenje bo bolj dinamično za vse , kar je pa dobro, kajne. Odnosi bodo vneti, živahni, energični in slutiti je več divje zabave. Vendar bomo sklepali manj kompromisov, bolj nam bo po godu lasten interes.


Prijeten petkov dan vam želim vaša astrologinja IRENA DOLAR


To so splošne energije dnevnega dogajanja, seveda ima vsak svojo rojstno karto in svoje aktivacije planetov, za osebna svetovanja sem vam na voljo na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .