1, 20.12.2016 18:27

SREDA 21. december z LUNO v prijazni TEHTNICI

Danes nastopi zimski solsticij, imeli bomo najkrajši dan in najdaljšo noč in z vstopom Sonca ob 11:14 uri v znamenje Kozoroga se tudi prične uradno zima.

Skladno s hladom, mrazom in temo, ki prežema ta letni čas, je Kozorogova energija resna, zadržana, resnobna, odgovorna, vzdržljiva, ambiciozna, delovna in ciljno organizirana. Dnevi bodo od sedaj naprej daljši in slavili bomo moč svetlobe nad temo ter disciplinirano čakali na rast življenja in narave. Ni ga znamenja, kot je Kozorog, ki bi znal tako potrpežljivo čakati. Sonce ima tudi v naravi sedaj najmanj moči, vsi potrebujemo počitek, tako narava kot naša telesa.Počasi se približuje Božič, njegove korenine izvirajo iz predkrščanskih časov, ko so mnoga ljudstva častila nastop zimskega solsticija, ko se dan začne ponovno daljšati in tako simbolizira zmago dobrega nad zlim, ko zima resnično zaživi v svojem zimskem sijaju in Sonce zmaga nad temo. Danes bodo v zraku prijetne energije sodelovanja in harmonije. V slogi je moč, prijatelje pa imamo zato, da v naše življenje prinašajo harmonijo in ravnovesje.


Lepo vas pozdravljam astrologinja IRENA DOLAR, vam želim čim več strpnosti, za vse osebne smernice v naslednjem letu, pa sem vam na voljo na mail, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

 

Nazadnje urejano na 1, 20.12.2016 18:32