1, 12.07.2016 17:45

SREDA 13. julija z LUNO v sumničavem ŠKORPIJONU


Luna je že od včeraj zvečer v Škorpijonu in oznanja INTENZIVNOST pri naših ČUSTVIH in odzivih, ali je to STRAST, ljubosumje, žalost? Izredno bomo motivirani, da zadevam pridemo do DNA in znali nagonsko BRATI »med vrsticami«.

Spodbujeni bomo, da odkrivamo in PRESEGAMO svojo lastno moč in motivacijo, bo odličen čas, da se znebimo vseh STRAHOV in omejujočih razvad. Lahko bo zelo INTIMNO in strastno, če le Luna z Venero ne poseže v SUMNIČAVE vode. Nočni aspekt z Neptunom nas bo NAVDIHOVAL in prinašal ČAROBNOST in senzualnost. V noči na četrtek se bo Veneri v LEVU pridružil še Merkur in si želel močno IZRAZITI. Močna samozavest pri pisanju in GOVORU nam bo prinesla kreativne REZULTATE, višji CILJI bodo zadetek naslednjih dni.


Dnevni vplivi delujejo na SPLOŠNI ravni energije dneva, vsak posameznik pa v sebi nosi svoje energije USKLAJENE z astrološkimi vplivi, zato si lahko naročite svojo OSEBNO astrološko svetovanje. Kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .


Z VAMI in za VAS astrologinja IRENA DOLAR