1, 09.07.2016 11:58

VIKEND 9. in 10. julija z LUNO v marljivi DEVICI in prijateljski TEHTNICI

ODLIČEN vikend je pred nami. Bliža se lepa povezava med rastočo Luno v Devici in Soncem v Raku, to je SOBOTNI vpliv, ki spodbuja prijetno RAZPOLOŽENJE in umirjeno ozračje. Zlahka bomo SODELOVALI med seboj in si postavljali uspešne CILJE, obogatene z večjim OPTIMIZMOM.

Luna se poveže z Jupitrom, prinaša RADOST, veselje in nas blagodejno POMIRJA, lepo zaokroži z Merkurjem in Marsom, zato nam bo šlo vse ZLAHKA, veliko energije bomo imeli za vse DEJAVNOSTI, bodisi za šport, delo, rekreacijo, čiščenje ali seveda za ODHOD na dopust, potovanje, izlet.


Tudi NEDELJA bo vesela in namenjena medsebojnem SODELOVANJU, druženju, veliko enega OPTIMIZMA, navdušenja in radosti nam bo pričaral lep sekstil Sonca in Jupitra. Ugodno za rast, RAZVOJ in potovanja. Zaupali si bomo in stremeli tja v našo prihodnost. Ob 10:32 uri vstopi Luna v povezovalno TEHTNICO, kar nas še bolj poveže skupaj in ohranja močno RAVNOVESJE. Energije vikenda so lepe, zato nimamo razloga, da nam nebi bilo LEPO.


Dnevni vplivi delujejo na SPLOŠNI ravni energije dneva, vsak posameznik pa v sebi nosi svoje energije USKLAJENE z astrološkimi vplivi, zato si lahko naročite svojo OSEBNO astrološko svetovanje. Kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .


Z VAMI in za VAS astrologinja IRENA DOLAR