1, 06.07.2016 23:07

ČETRTEK 7. julija z LUNO v ponosnem LEVU

Četrtek zna biti za mnoge malce TEŽAVNEJŠI dan, saj se Merkur planet komunikacije in razuma sreča s Soncem v romantičnem Raku, naše misli bodo usklajene z ŽELJAMI, izredno bomo odprti za debate in polemiziranje, Sonce nam bo OSVETLILO zadeve, vendar bo čez dan Merkur hitel naprej in se postavljal nasproti Plutona, kar bo komunikacijo ZAOSTRILO in prinašalo OBČUTLJIVEJŠE odzive.

Prisiljeni bomo narediti SPREMEMBE ali preobrate svojih MISLI in videnj zadev iz drugega ZORNEGA kota. Ugodno za reševanje komunikacijskih BLOKAD in problemov in učinek izrečenih BESED bo koristen. Luna iz Leva bo z Marsom v stresnem aspektu in tako dvojno ognjena, bo vnašala NEMIR in PRENAGLJENE odzive in kasneje bo še na vezi z Uranom. Pričakujmo nepričakovano, ODKLOPIMO rutino. Na ljubezenskem področju je bilo v SREDO vse romantično in zaljubljeno, danes našo Venero čakajo SPREMEMBE, lahko prekinitve odnosa, lahko samo stresno dogajanje, lahko samo tvegamo v ODNOSIH. Že kmalu po polnoči bo Pluton vznemirjal še Sonce in s tem nakazoval BLOKADE in ovire naslednjega dne. Osebnostna DRŽA in naš močan karakter bo ohranjal našo ZBRANOST in močno VOLJO.


Dnevni vplivi delujejo na SPLOŠNI ravni energije dneva, vsak posameznik pa v sebi nosi svoje energije USKLAJENE z astrološkimi vplivi, zato si lahko naročite svojo OSEBNO astrološko svetovanje. Kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .


Z VAMI in za VAS astrologinja IRENA DOLAR