1, 13.02.2016 09:54

VIKEND 13. in 14. februarja z LUNO v hedonističnem BIKU


Dopoldne v SOBOTO bo Luna potovala še po ognjenem OVNU in dinamično povezovala Venero in Merkurja, ki je tik pred tem, da vstopi v novo znamenje. Za nekatere se bo odražalo to kot čustveno nezadovoljstvo, predvsem ŽENSKE se ne bomo med seboj posebno ujemale, lahko bomo rahlo ŽIVČNI in zaradi nezadovoljstva pretirano KRITIZIRALI drug drugega. Nakazuje tudi slabšo počutje in VOLJO, naše misli so pod tem vplivom bolj zmedene in površne ter naše reakcije VZKIPLJIVE.

Že popoldne bo prijetnejša in mirnejša energija, saj vstopi Luna ob 12:36 v stabilnega BIKA. Umirili se bomo, čustveno bomo bolj STABILNI, veseli, pomirjeni, boljše VOLJE in zadovoljni. Večerno dogajanje bo prijetno, čutno in v dobri DRUŽBI. Malo pred polnočjo, ob 23:43 uri bo MERKUR, planet komunikacije, dogovorov, razmišljanja in sestankov vstopil v novo, odprto in družbeno usmerjeno znamenje VODNARJA, kjer se porazgubijo nejasnosti, SKRIVANJE in laži. Naslednji teden bo ODLIČEN za nove poslovne pogovore in nove poglede na ŽIVLJENJE.


NEDELJA bo v znamenju VALENTINOVEGA in če smo le malce usmerjeni v POTROŠNIŠTVO, bomo sprejeli klic reklam in sigurno kaj lepega kupili za svojo romantično polovico. Šteje tudi pozornost dobrim prijateljem ali prijateljicam, saj LJUBEZEN ne pozna meja. Hitrejše odločitve o nakupih bo spodbujala tudi Luna v Biku, saj si želi POZORNOSTI, razvajanja in čustvene BLIŽINE. Želeli si bomo, da nam bo LEPO in zato bomo v vsem iskali navdih in inspiracijo ter z občutkom in instinktom zaznali potrebe in želje drugega. Lahko jih tudi uslišimo in PRISLUHNEMO. Močan popoldanski aspekt Lune in Plutona nam bo dodajal izjemno MOČ in intenzivnost narediti kaj KONKRETNEGA, še ne doseženega.

Prečudovit VIKEND vam želim in imejmo se RADI in bodimo POZORNI drug do DRUGEGA,

Astrologinja IRENA DOLAR