1, 09.10.2020 19:57

VIKEND 10. in 11. oktobra z LUNO v občutljivem RAKU in ponosnem LEVU

Čustvenim pritiskom, ranljivosti in občutljivosti v SOBOTO ne bo konca, Luna v raku z dinamičnimi aspekti nakazuje vsaj astrološko naporen dan. Ponoči se bo že aktiviral zadnji Lunin krajec, kar je neugodno za počutje kot za partnerske odnose. Z Luno v raku smo bolj občutljivi in zamerljivi ter vse občutimo močneje kot po navadi.

Vzemimo si dan bolj na počasi in umirjajmo sebe in svoje odzive v okolico ter se zavedajmo, da če smo sproščeni in manj nervozni v sebi, se odnosi lažje odvijajo. In ne odreagiramo tako dramatično ter zamerljivo.

Tudi Saturn nam v popoldanskem času ne bo v pomoč, neke čustvene podpore ne bo dajal. Vzemimo dan tak kot je, vreme naj bi bilo prijetno in če bomo zunaj v naravi se bodo ti vplivi kar razblinili in mi bomo zadovoljni. Nič ne bo narobe, če bomo tudi počivali.

NEDELJA bo bolj prijetna, Luna bo ponoči vstopila v ognjenega leva in prinašala več dinamike. Bolj bomo družabni, odprti, veseli in željni dogodivščin.

Sonce v tehtnici bo v dinamiki z Jupitrom v kozorogu, kar prinaša neko pretiravanje in zapravljivost. Merkur v škorpijonu je že počasen in se pripravlja na obrat, ki bo v naslednjem tednu dni. Zato večje in pomembnejše nakupe opravite v tem vikendu. Verjetno boste kupili več, kot  ste načrtovali.

Uživajmo, imejmo se lepo in seveda RADI, pozdrav in objem Irena

Nazadnje urejano na 1, 09.10.2020 20:21