1, 29.07.2020 13:55

ASTROLOŠKI VPLIVI od petka 31. julija do torka 4. avgusta

Smo v aktivni, rastoči fazi Lune, zato bo naš tempo delovanja hitrejši, mi bomo bolj produktivni, pridni in delovni.

Luna bo v PETEK do popoldneva še v strelcu, idej bo več in hitrih dogajanj, hitreje se za kaj navdušimo in sprejmemo odločitve. Ob 13:58 uri se bo Luna premaknila v resnega kozoroga in nek red ter disciplina se bo pokazala v našem delovanju. Tudi za vikend bomo z energijami kozoroga, najbolj bo v ospredju Merkur s svojimi aspekti, kar bo lahko narekovalo zastoje in ovire na cesti, kot rahle probleme z našo komunikacijo.

V SOBOTO bo sestavljen ta aspekt Merkurja in Plutona, to bo tako, kot, da bi z glavo rinili v steno. Manj bo optimističnega razmišljanja in porajale se nam bodo lahko tudi temne misli. Za nameček gre še Luna v dinamiko z Marsom, kar je prenagljenost in samosvoje delovanje. Nič ne bo narobe, če bomo pazili na jeziček in na svoje odzive, drugače, se lahko hitro skregamo.

NEDELJA z bolj blagimi energijami, še posebno bo blažil Jupiter vsa naša hotenja in dejanja. Dopoldne zna biti prijetno, umirjeno, ko se bomo potegnili na svojo skalo, naslonili na drevo, ali se ulegli na svoj ležalnik in premlevali svoje vzorce.

Popoldne bo dinamiko razburkal Uran s Soncem, to je lahko neka nenadna zgodba zdravja, telesa, ciljev, predvsem moški boste manj ubogljivi. Hehe…

Zvečer ob 20:11 uri bo Luna vstopila v vodnarja in napetosti bližajoče polne Lune so že tukaj.

Polna Luna se bo dovršila v PONEDELJEK, ob 17:59 uri, na 11* vodnarja, zna biti kar precej stresna, zato bomo nemirni in manj prijetnega počutja. Dinamiko bo naredil Uran, kar je netaktna, eksplozivna energija, katero težko nadzorujemo in usmerjamo. Najbolj bodo » ven padala« fiksna znamenja, vodnarji, levi, škorpijoni in biki. Lahko bodo težave skozi odnose, v ljubezni in v družinski sferi. Na družbenem področju so lahko upori, nasprotovanja, nemiri, protesti. Znamo slišati za kakšno udarno novico.

V TOREK se malce umiri, še vedno bomo pod vodnarjevo moško energijo, ko se stvari hitro obračajo in zanimivo spremenijo. Če ste brali moj blog o tranzitu Marsa, ste zasledili o današnjem aspektu Marsa in Jupitra. Kaj sem vam napisala?

» 4. avgusta se Mars prvič aktivno poveže z Jupitrom v kozorogu, kar bo povzročalo neprijetne družbene in vedenjske spremembe, tudi ekonomsko krizo. 5. avgusta gre v dinamiko z točko januarskega mrka( 20* raka) in ga bo aktiviral, 13. avgusta gre v kvadrat s Plutonom, to je ena agresivna energija, ki spodbuja negativne strasti, nepotrpežljivost  in nemire. 

Neuspehe na političnem področju, nepotrpežljivost, upiranje nadzoru in ostale pritiske bomo zelo težko nosili okoli 24. avgusta, ko se bo Mars postavljal v upor retrogradnemu Saturnu. Zelo borbeno  bomo reagirali in vse težko prenašali. Če imate planete v ovnu in kozorogu boste vse to zelo napeto občutili. »

Zadnjih par dni bo lahko za večino kar napornih, vendar se s SREDO vse skupaj umiri. Merkur bo vstopil v leva in marsikaj lepega ter pomembnega si bomo povedali. Naj se postavi kreativnost in lepa beseda v ospredje.

Uživajte na sončku, na dopustu, ali pa z nogami kje v senci, samo, da vam bo lepo…

Z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar