1, 27.05.2020 21:24

ČETRTEK 28. maja z LUNO v živahnem LEVU

Živahne in vesele energije znamenja leva nas navdušujejo. Danes bo to  topla, dinamična in ustvarjalna energija, želeli se bomo dvigniti iz povprečja in zasijati v svoji pomembnosti.

Luna se bo povezala z retrogradno Venero, to sta dve ženski energiji, ki prinašata odlične zabave in romantične zmenke. Super bo to, če greste s prijateljicami na kosilo, na pijačo ali samo malce na sprehod po mestu. Dober dan za nakupe oblačil in modnih dodatkov. Ognjeni element leva nam bo dajal zanos, pogum in energijo za delo, predvsem znamo biti zelo ustvarjalni in kreativni.

Zvečer bo Merkur prestopil v raka in naša pozornost bo v naslednjih tednih usmerjena na dom, otroke in družinske zadeve. Seveda bodo na naše misli močno vplivala čustva, imeli bomo  globok spomin, posebno na zadeve iz preteklosti. Znali bomo prisluhniti težavam drugih ljudi, in jim konstruktivno svetovati. Če bo ta naša pomoč padla na plodna tla,  nam  bo to prinašalo veliko čustvenega zadovoljstva. Merkur bo imel izjemno dolg  tranzit po znamenju raka, vse do 4. avgusta, saj se 18. junija obrača retrogradno ( retrograden bo od 18.6. do 12.7). 

Naredite si lep in prijeten dan, z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

 

Nazadnje urejano na 1, 27.05.2020 21:43