1, 11.05.2020 11:35

TOREK 12. maja z LUNO v resnem KOZOROGU in neodvisnem VODNARJU

Bomo težje vstali zjutraj, bodo naše misli bolj črnoglede, moramo kaj predelati v sebi? Luna iz kozoroga se poveže s Plutonom, ki zahteva preobrazbo in regeneracijo.

Opoldne bomo imeli več optimizma in neko zadovoljstvo bo v nas, saj bo Jupiter prinesel blage energije in ublažil vse probleme. Merkur je bil včeraj neharmonično razpoložen, danes pa se bo lepo povezal s Saturnom. Odlično za pisanje, študiranje, branje, za vsa intelektualna dela, za delavnice in tečaje. Naše misli bodo zbrane in skoncentrirane, zato le načrtujmo svoje poti in ideje za naslednje mesece. Merkur sedaj potuje po znamenju dvojčkov, astrologi pravimo, da je tukaj doma, ker je vladar dvojčkov. Bomo postali bolj radovedni, znanja željni, vsestranski in v mislih na več področjih?  

Merkur v dvojčkih razmišlja o več stvareh na enkrat, vse ga zanima in vsega bi si želel naučiti. To je lahkoten intelekt. Vendar je velikokrat površen, v razgovoru skače iz teme na temu, manjka mu neke logike, njegov um je razpršen, vendar zanimiv. Včasih jim je težko slediti, večinoma govorijo hitro in  zaradi površnosti delajo napake. Je pa okrepljena sposobnost pisanja in verbalnega izražanja. Ljudje z Merkurjem v dvojčkih so tudi dobri trgovci, posredniki, predavatelji, novinarji in pisatelji. Toliko o Merkurju v dvojčkih, meni osebno so ljudje z takšnim Merkurjem všeč, ker so zanimivi in se lahko z njimi pogovarjaš o vseh temah. Kajti o vsaki temi vedo povedati vsaj nekaj, če ne veliko. Predvsem jih pa vse zanima.

Danes je Mars na zadnji stopinji vodnarja, še je čas za skupno delo in moč sodelovanja. Jutri bo vstopil v ribe, istočasno, ko se bo Venera obračala v retrogradno smer. Mars v ribah se težko izraža v skladu, s svojo prvinsko naravo, saj je Mars ognjen in strasten, znamenje ribe pa nežno, vodno in občutljivo. Bomo pa sledili svojim idealom in sanjali o lepši prihodnosti. Je pa to zelo čuteč, romantičen in skrben Mars. Če ga pretvorim v ljubimca, bo to nežen in domiseln zapeljivec. 

Lepo se imejte in vas pozdravljam astrologinja Irena Dolar

Nazadnje urejano na 1, 11.05.2020 11:44