1, 05.04.2020 21:17

VIKEND 4. in 5. aprila z LUNO v aktivnem LEVU in praktični DEVICI

V SOBOTO  bomo z energijami znamenja leva in z rastočo fazo Lune polni energije, polni svojih potreb in zelo ustvarjalni. Težko bomo zdržali doma, če je le možno pojdite kam v naravo, kjer boste sami, ali pa se lotite zunanjih opravil na vrtu, njivi, atriju ali na balkonu.

Povezava Merkurja in Neptuna v ribah  nam lahko naše misli in dojemanje kam odnese, nekako ne bo realne slike nad dogajanjem in marsikdo se bo ob tem vplivu napačno odločil.

Pri nas v naselju je nekdo privezal psa na 1m dolžine na ograjo pred vhodom v naselje??? Nerazumljiva odločitev za mene, ne glede na okoliščine in ne glede na to, kdo je to naredil.

Bo pa naša lepa Venera v dvojčkih lepo sodelovala s Saturnom v vodnarju, kar prinaša neko skladnost v odnosih in podporo vseh bližnjih.

Današnja NEDELJA, je cvetna nedelja, (tudi cvetnica) to je zadnja nedelja pred veliko nočjo, ko krščanski verniki blagoslavljajo v šope ali butare povezano pomladansko zelenje ali oljčne veje, kar je razširjeno po vsej Evropi že od 9. stoletja dalje. Torej če vam bo dolgčas, si lahko naredite eno tako edinstveno butarico.

Astrološko je Luna že od včeraj pozno ponoči v znamenju device in je šla ponoči hitro v dinamično povezavo z Venero, kar lahko skrha naše odnose, celo prinaša neko nezadovoljstvo.

 Seveda se močno čuti aspekt Jupitra in Plutona, kar lahko preberete v prejšnjih člankih, to je napredujoč vpliv, ki najbolj nakazuje razsežnost te naše situacije z korona virusom, kot spoznanje o finančnih primanjkljajih. Denar je, denarja ni...

Proces globoke transformacije, ki je v naših mislih že od začetka leta 2019 in sedaj še vsa družbena dogajanja, se zdaj pospešuje z hitrostjo, Pluton bo moral eliminirati obstoječe, Jupiter pa vse to širi. Izredno se bomo zavedali še bolj globoke narave sprememb, ki se dogajajo in se še bodo dogajale. Nič ni več tako, kot je bilo...

Današnji celodnevni aspekt Lune in Urana, nam bo pomagal nadaljevati s temi spremembami, vse se bo zelo hitro odvijalo, lahko nas kaj tudi močno preseneti.

 Prijeten vikend vam želim, pri nas piha hladen veter, imejte se lepo in spočijte se,

z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Nazadnje urejano na 1, 05.04.2020 21:29