1, 02.04.2020 12:57

PETEK 3. aprila z LUNO v aktivnem LEVU

Levova energija je vedno ustvarjalna, polna enega optimizma in navdušenja. Večinoma se bomo počutili dobro in z nekim zaupanjem pogledali v prihodnost.

Ne glede na razmere in razlago trenutnega stanja, bomo ohranjali nek optimizem. Če le lahko bodite kreativni in domiselni v vsakdanjem delovanju, če le imate ročne spretnosti. Maske, takšne in drugačne se delajo že v mnogih domovih in  prostorih. Prav lepo je videti to energičnost in sposobnost prilagoditve situaciji. Venera bo danes zvečer prestopila v dvojčke, dodajala nam bo to brezskrbnost v odnosih, komunikativnost med seboj in simpatičnost v odzivih. Sicer nas bodo vlekle spremembe, teh sedaj ne bo v izobilju, se pa lahko z malce iznajdljivosti tudi doma ustvari nagajivo in sproščujoče vzdušje. Najdite si način za sproščanje napetosti ravno pravi zase.

Pred nami je povezava dveh planetov, Jupiter se bo dotaknil Plutona, to je mundani ali družbeni vpliv, ki bo zelo vplival na finančne tokove. Morda se bo finančna »luknja«, ki prihaja, že videla od daleč. Vse glasnejše so novice, o spremembi denarnega sistema, zahtevali bomo, da se nam vse te informacije  pojasnijo. Menim, da razsežnost te pandemije šele prihaja. Zna biti vrhunec okoli 8.aprila, ko bomo imeli polno Luno v znamenju tehtnice, nek zaključek trenutnega stanja pa bo bolj viden nekje sredi aprila,  z zadnjim krajcem v kozorogu. Druga povezava bo konec junija, ko bosta oba planeta retrogradna. Na zadnjem srečanju, na zadnji konjukciji, se bosta planeta srečala na nebu v začetku novembra.

Na osebnem nivoju, gre, da se bomo močno srečali sami s seboj, s svojimi notranjimi močmi  in s svojo situacijo. Posebno tam, kjer to povezavo na 24 stopinji kozoroga imamo.

Prijeten petek vam želim , bomo videli kako se bodo dogodki odvijali, napisala za vas astrologinja Irena Dolar

 

Nazadnje urejano na 1, 02.04.2020 13:31