1, 01.04.2020 20:12

ČETRTEK 2. aprila z LUNO v čustvenem RAKU

Dopoldanski čas bo še zelo čustveno občutljiv in bo potekal tako v nekem vsakdanjem ritmu. Luna iz raka gre nasproti Jupitru in Plutonu, in bo iz nas izvlekla vse blokade in potlačena čustva.

Vse kar se dogaja zadnje dni, bomo predelovali in želeli nekako priti ven iz teh miselnih okvirjev. Tudi kakšne drame in jokavi prizori, se v marsikaterem domu lahko dogajajo. Nasprotja interesov na majhnem bivalnem prostoru, skrhajo še tako dobre odnose, tako s partnerji, kot z otroci. Še preden se Luna premakne v bolj veselega leva, bo lepo povezala Venero, to sta dve prijetni ženski energiji, ki lepo sodelujeta. Zato bo popoldne bolj naklonjeno nam in našim odnosom. Pokličimo prijateljice, ne jemljimo vsega skozi čustveni svet, vklopimo razum in poglejmo z realnimi očmi.

Zvečer ob 20:27 uri bo Luna vstopila v leva in v ospredju bo želja po kreativnosti in ustvarjalnosti. Venera bo na zadnji stopinji bika in bo že mahala znamenju dvojčkov v pozdrav.

Naši odnosi ne bodo več tako stabilni in varni, vlekla nas bo lahkotnost in neka nova radovednost. Predvsem pa močna želja po spremembi.

Vse dobro vam želim astrologinja Irena Dolar