1, 17.01.2020 21:22

ASTROLOŠKI VPLIVI od 20. do 25. januarja

V tem tednu dni bo Luna prehajala zadnjo, flegmatično fazo, točno od znamenja strelca do petkovega mlaja v vodnarju. To bo dober čas, da se umirimo, da zadeve dokončamo in se pripravimo na nov Lunarni ciklus. Sprostimo telo, počivajmo kot le lahko in se optimistično ter veselo ozrimo v svojo prihodnost.

 

V PONEDELJEK bo Sonce vstopilo v znamenje vodnarja, to je svobodoljubna energija, ki poudarja iskrenost, humanost in prijateljstvo. Ideje, predlogi, nameni in vizija, ja to bo vse bolj ekscentrično, drugačno, pred časom.

Tudi v TOREK  bo Luna prehajala idealističnega strelca in veselja ter motivacije nam ne bo zmanjkalo. Vendar vedite, novosti in huda vnema  naj bodo od mlaja dalje. Danes pa smo lahko malce brezskrbni, kajne?

V SREDO gre Luna v kozoroga in nas bo zelo prizemlila. Prosti čas, kaj je že to? V glavi bo delo in obveznosti, energije pa zaradi prihajajočega mlaja manj. Pazite se viroze, vitalnost zna biti slabša.

Tudi ČETRTEK bo energetsko manj prijeten, naši cilji niso več to, kar so bili. Bomo ugotovili kako drugače naprej? Uran nam bo prekrižal načrte.

PETKA se bomo vsi veselili, Soncu v vodnarju  se bo pridružila Luna in imeli bomo mlaj. Odlično za sodelovanje, za prijateljstvo in za nove vizije. Mlaj na 4 stopinji vodnarja je v povezavi z Merkurjem in v blokadi z Uranom. Res moramo iti v nove zgodbe, v drugačne, morda postanemo del skupine, organizacije, ali menjamo prijatelje. Več bo idealističnih misli in konstruktivnih idej, kako si pomagati med seboj. Odličen čas za astrologe in učenje astrologije. Vabljeni v mojo Šolo astrologije REGULUS, lahko začnemo zopet z osnovami že v mesecu februarju.

SOBOTA in NEDELJA z vodnarjevo energijo bo družabna, prijetna in povezovalna. Obenem bomo imeli vsak dan več energije, volje in zanosa. Zanimiva bo sobota, ko se bodo ideje in zamisli kar vrstile. Čas je, da se začnemo povezovati in poslušati vsa ta nova znanja. Spontano, odločno in napredno se bomo odzvali na informacije, ki so vredne naše pozornosti.

Tudi nedelja naj bo v povezovalnem in družabnem ritmu. Imejmo se lepo in uživajmo to lepo življenje. Čas je za smučanje in za vse zimske športe. Izkoristite, z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar