1, 17.01.2020 20:48

VIKEND 18. IN 19. januarja z LUNO v mračnem ŠKORPIJONU

Med vikendom bomo imeli intenzivna in tudi mračna čustva, globina naše podzavesti si bo želela pripadnosti, ljubezni in strastnih povezav.

Z Venero in Luno v lepi povezavi si želimo sproščujočih odnosov. Naš namen bo tudi sprostitev telesa in podzavesti od  vseh odgovornosti, skrbi in napetosti tekočega tedna. Rabimo malce oddiha od znamenja kozoroga.

V SOBOTO bo tudi aktivna povezava Merkurja in Urana, ki nas ne bo pustila ravnodušne. Iskali bomo nekaj drugačnega, posebnega, nek nov pristop in prekinitev rutine. Je pa ta povezava neprijetna v prometu, ker povečuje možnost nesreče. Tam v popoldanskem času se vse umiri, prijetne energije Jupitra nas bodo sprostile in povečale našo ustvarjalnost.

NEDELJA bo tudi čisto v redu, trudili se bomo biti sproščeni in uživati v prostih trenutkih. Energije dneva bodo konstruktivne, ravno prav za počitek, za regeneracijo in za dolg sprehod v naravi. Vremenarji pravijo, da bo nedelja zasnežena, odlično, saj je že čas za ta pravo zimo. Sonce bo na zadnji stopinji kozoroga in bo jutri vstopalo v zimsko sredinsko  znamenje, v vodnarja.

Razmislimo o ustvarjalnosti in o novem, svežem zraku idej in vizije.

Prijeten vikend vam želim, moj bo smučarski, z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Nazadnje urejano na 1, 17.01.2020 21:22