0, 29.11.2019 11:21

VIKEND 30. novembra in 1. decembra z LUNO v resnem KOZOROGU in netaktnem VODNARJU

SOBOTA bo z energijami zemeljskega kozoroga zelo delovno in odgovorno obarvana. Lotimo se dela, lahko v službi ali doma, pospravimo, uredimo stvari, sortirajmo in pripravimo prostor za prihajajoči advent in Miklavža.

Ker bosta Merkur in Saturn v lepi povezavi, to pomeni tudi zbrano umsko delo. Zelo dobro bomo organizirali in imeli prave napotke. Zvečer ob 21:13 uri se bo Luna premaknila v vodnarja in že nakazovala bolj razgiban in sproščen večer ter tudi nedeljo. Poslavljamo se od meseca novembra, da lahko sprejmemo praznični december.

NEDELJA bo z vodnarjevo energijo prijetnejša, bolj sproščena in polna nekih izzivov. Naj bodo prijetni, posebni, drugačni, vse za to, da se to rutino prekine. V popoldanskem času bo več sožitja in razumevanja, saj bosta Luna in Sonce v lepi povezavi. Ravno prav za prvo ADVENTNO nedeljo, ko se počasi z dekoracijami in adventnim venčkom pripravimo na prihod praznikov. Seveda poleg spadajo tudi štiri sveče, prvo bomo prižgali že to nedeljo, saj se advent začne na četrto nedeljo pred božičem in letos bo to padlo ravno na 1. december.

Jupiter je na zadnji stopinji strelca in se mu zelo mudi naprej, v kozoroga. Več o njegovem vplivu si lahko preberete v mojem blogu ; http://www.astrologija-regulus.si/astrologija-regulus/blog-novice/item/1302-jupiter-2-december-2019.

Prijeten vikend in lep vstop v praznični čas, vam želim astrologinja Irena Dolar