0, 27.11.2019 11:44

ČETRTEK 28. novembra z LUNO v ognjenem STRELCU in preudarnem KOZOROGU

Četrtkovo dopoldne bo prijetno, strelčeve energije nam bodo prinesle več zadovoljstva, dobrega razpoloženja in smeha.

Z Neptunom bomo uporabili intuicijo in sledili svojemu navdihu, Jupiter pa nas bo popeljal po poti veselja, sreče in zaupanja. Vedno zmoremo več, kot si mislimo, stopimo iz cone udobja in premaknimo kakšno zadevo na boljše. Bodimo kreativni, pogumni in širimo svoja obzorja, vsak na svoj in drugačen način. Vsem katerim je umetnost bližja, boste našli več inspiracije in umetniške kreativnosti. Ustvarjajte, rahljajte  svoje okvire…)

On pol dveh popoldne se Luna prestavi v zemeljskega Kozoroga in malce se bomo zresnili. Odličen čas za poslovnost, za sestanke, za poslovna srečanja, morda že za prednovoletne zabave, Luna in Venera v Kozorogu bosta lepo povezani. To je ena klasična, tradicionalna dobra energija, odlična za vsa sodelovanja, posebno v poslovnem in gospodarskem svetu. Tudi dober »tajming« za večje nakupe in za kulturne prireditve.

Odzovimo se klicu dolžnosti, opravimo vse kar moramo in pri tem bomo občutili eno pravo zadovoljstvo, , z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar