0, 31.10.2019 19:43

PETEK 1. novembra z LUNO v odločnem KOZOROGU

Tudi danes bo praznik, če še niste, pa še boste kakšno svečko prižgali… jaz sem bila na družinskem grobu že pred to veliko gnečo, ker me veselijo prosti dnevi z mini počitnicami.

Astrološko bo dan z Kozorogovim energijam umirjen in konstruktiven, ravno prav za druženje ob spominu na naše prednike. Luna in Sonce bosta v harmonični povezavi, zato bomo uskladili prijetno z koristnim. Če nam bo vreme dopuščalo, nam bo koristil kakšen pohod na bližnji hrib ali pa kar na izlet na Gorenjsko. Samo, da se megla razkadi, pa bo prijetnejše.

Danes bomo imeli lep vstop planeta Venere v iskrivega Strelca, in odnosi ter ljubezen bodo iz »teme«  prišli na »svetlobo«. Naša čustva bodo naslednje tedne kot zelo suha » bakla«, pripravljena za vžig in hitro vnetljiva. Težje bomo zadržani in težje zaključili kakšen odnos. To bo veljalo za spolne, romantične in ljubezenske zveze, kot, da nam manjka zrelostnih izkušenj. Bomo rahlo neodločni, popustljivi in zelo optimistično naravnani skozi ljubezen in odnose, v veri, da se na koncu vse zaključi tako, kot si zamišljamo.

Najbolj prijetno in koristno preživimo ta praznični dan, z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar