0, 03.10.2019 13:05

PETEK 4. oktobra z LUNO v iskrenem STRELCU in resnem KOZOROGU

Mars bo vstopil v Tehtnico, ker je Mars planet borbe, moči in napadanja ter Tehtnica znamenje harmonije, kompromisov in ujemanja, nam je takoj jasno, da se Mars v Tehtnici ne znajde najboljše.

Tukaj se ne počuti dovolj močnega, je šibkejši, manjka mu odločnosti, volje, samostojnosti in poguma. Po Tehtnici bo potoval do 19. novembra, ko se bo premaknil v intenzivnega Škorpijona. V tem času bo v nas manj prodornosti, odločnosti in fizične energije, bolj bomo omahovali in pustili , da drugi vplivajo  na nas. Bo pa to tudi čas potrebe po druženju, več bo sodelovanja, bolj boste videli interese drugih kot svoje in zlahka komu kaj pomagali ter se prijetno zabavali. Če se vam bo le dalo, ker neke hitrosti in zanosa ne bo pričakovati. Je pa to tak šarmanten in osvajalski Mars, in marsikatera mladenka bo »padla« na "šarme" lepih besed in vljudnega obnašanja.

Že danes lahko preizkusiti njegov vpliv, družno z Venero  bo v ozračju prevladovala nežna romantika in zapeljiva srečanja. Vse do večera bo Luna še v Strelcu in nam ponujala veselje, zadovoljstvo in dobro počutje. Malce pred osmo zvečer se Luna pomakne v Kozoroga in vse se bo zresnilo. Večer zna biti malce stresen in nelagoden, posebno za druženje in sodelovanje. Če boste malce v samoti in sami s seboj, bo čisto v redu. 

Lep petkov dan vam želim astrologinja Irena Dolar