0, 01.10.2019 13:08

SREDA 2. oktobra z LUNO v fiksnem ŠKORPIJONU in optimističnem STRELCU

Dopoldanski čas z energijami Škorpijona in s podporo pridnega Marsa še v Devici vnašajmo pridno in intenzivno vnemo v delo, v izgradnjo nečesa novega.

Zelo bomo vztrajni, pridni, učinkoviti, predani in osredotočeni na realizacijo postavljenih ciljev. Dober dan za šport in fizično delo. Upoštevajmo to močno energijo volje, moči  in dobre organiziranosti ter ustvarjajmo rezultate.

V popoldanskem času se lahko že začnemo veseliti in malce sprostiti. Luna bo ob 13:44 uri prestopila v Strelca. Vse se malce razvedri in fokus bo bolj na zanimivih temah, na lahkotnejših. Merkur bo na zadnji stopinji znamenja Tehtnice, sprašuje se, če naj bo še vljudno prijazen ali naj že začenja zahtevati svoje, po svoje. Več osredotočenosti na globino svojih misli, lahko pričakujemo v naslednjih dnevih. Danes pa še sproščeno, lahkotno, prijazno.

Vas vleče kakšno izobraževanje, sedaj je dober čas. 

Prijetno sredo vam želim astrologinja Irena Dolar 

Če vas zanima astrološko svetovanje za naslednje leto, mi lahko naročite na že znani mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.