0, 20.09.2019 20:32

VIKEND 21. in 22. septembra z LUNO v živahnih DVOJČKIH in zaščitniškem RAKU

Še zadnji vikend pred jesenskim enakonočjem na severni polobli in začetkom jeseni bomo preživeli v lepem vremenu in živahno.

Še posebno v SOBOTO, ko bo Luna v sebi nosila dvojčkove energije. Ne biti doma, če pa že, počnite kaj zanimivega, dinamičnega kar vas ne dolgočasi. Zelo nas bodo zanimali pogovori, šport, nakupi, izlet in potovanje. Prijeten dan izkoristimo za izlet, v kraj, katerega smo imeli že dolgo v mislih. Mene mika primorska, sprehod ob obali, na sončku, v srkanju še zadnjih žarkov in kje ob morju dobro kosilo. Veselim se prostega vikenda, naj le nadležen prehlad čim prej mine…

NEDELJA bo bolj družinsko obarvana, Luna bo v  Raku, v povezavi z Uranom. Nepredvideni obisk, nenavadna sporočila ali poseben preobrat. Nekaj drugačnega, nekaj izven okvirov se nam bo dogodilo. Presenečeni znamo biti. Mene presenečanja vedno veselijo, rada imam te spontane zadeve, ki nam prevetrijo dan. Bolj bomo skrbeli drug za drugega, kaj okusnega skuhali in to z veseljem ponudili širši družini. Merkur bo v disharmoniji s Saturnom, problem bomo imeli z izrečeno resnico, predvsem pa moramo dojeti, kakšen je naš odnos do ljudi okoli nas. Kako komuniciramo z njimi, upoštevamo vsa pravila, meje in spoštovanje do drugih? Kaj pa resnica, kakšna je, to moramo dojeti sami. Aspekt lahko prinese tudi pesimizem in povečano občutljivost, predvsem pri izrečenih besedah. Zavedajte se, da včasih beseda bolj boli kot udarec.

Čudovit vikend vam želim, jesen je pred vrati in z njo vse dobrote iz narave,

z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar