0, 30.08.2019 13:39

VIKEND 31. avgusta in 1. septembra z LUNO v zemeljski DEVICI in v usklajeni TEHTNICI

Naj bo vikend čas za nove, drugačne in posebne spremembe, morda za uvajanje novosti, morda se lotite zdravega načina prehranjevanja, celo diete, ali se odločite za športne dejavnosti.

Vodene vadbe, fitnesi in podobno bodo sedaj v mesecu septembru ponovno oživeli, še posebno, ko bomo ujeli dež. Naj vam da ta mlada Luna v Devici praktični razum, da naredite konstruktivne in pozitivne spremembe pri sebi. Izboljšajmo si življenje, dvignimo motivacijo in sprejmimo več odgovornosti. Predvsem pa se usmerimo v delo in v praktične rezultate.

V SOBOTO bomo ravno to imeli v mislih, spraševali se bomo kaj še lahko storimo zase, za dom, za druge, za posel in za službo. Razmišljali bomo zelo preudarno, praktično in vse zelo analizirali. Zbrani bomo in osredotočeni na najbolj pomembne zadeve.

NEDELJA bo z energijami Lune v Tehtnici prijetna, marsikaj si bomo lahko povedali in razložili. Dan bo zelo prijeten, zato se le družite med seboj, pojdite kam na izlet, na pohod ali na dobro kosilo. Malce razvajanja ne škodi, nam pa polepša življenje.

Torej od usmerjenosti v delo in v obveznosti, k uživanju in sprostitvi , izkoristimo  še zadnje poletne vikende, za nekaj lepega, 

z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

 

 

Nazadnje urejano na 0, 30.08.2019 13:44