0, 06.08.2019 14:30

ASTROLOŠKI VPLIVI od PETKA 9. avgusta do NEDELJE 25. avgusta

Dragi moji bralci in sledilci, prišel je tudi zame tisti čas, glavnega letnega dopusta, ki ga že nestrpno čakam, da obiščem, meni najljubše destinacije. Kako boste in bomo ASTROLOŠKO v tem času?

Dopust je zame čas za fizični in psihični odklop od vsakodnevnih obveznostih. Vedno ga preživljam aktivno, vedno v novih okoljih, kjer me navdihuje, kjer si polnim vitalnost in elan, kjer dobim zopet željo, da se vrnem na delo. Dopust moram  imeti ravno prav dolgega, da si želim nazaj domov, v dnevno rutino in med obveznosti. Imam veliko srečo in sem zelo zadovoljna, da lahko delam ASTROLOGIJO, da imam tako službo, da si lahko privoščim več prostih tednov. Pa gremo naprej,  na ASTROLOŠKE VPLIVE…) 

VIKEND od petka 9.  do nedelje 11. avgusta bo zelo prijeten z Luno v Strelcu in v nedeljo v Kozorogu. Odlično bo to, da se bo v nedeljo Jupiter obračal in bo zopet potoval direktno. Spet bomo močno zaupali v svojo prihodnost, imeli več optimizma, vere in sreče pri finančnih transakcijah. Rast, razvoj in napredek ne bo več zaustavljen, seveda je za vsakega posameznika najbolj merodajna ravno njegova osebna astrološka karta, kako in na kakšen način gre lahko oseba naprej. Kje se razvija, kje raste in se širi, na katerem področju imate Jupitra( od 14 stopinje Strelca dalje). Merkur bo v nedeljo tudi prestopil v znamenje Leva, naše besede bodo dobile večji pomen. To je ustvarjalen Merkur, ki ima veliko talenta za izražanje, nastopanje in dostojanstveno retoriko.

Od PONEDELJKA 12. do četrtka 15. avgusta do pol treh popoldne, bo Luna naraščala do svoje polnosti, imeli bomo polno Luno na 22 stopinji Vodnarja. Te dni bomo zelo živahni, polni energije, zamisli, dejanj in aktivnosti. V SREDO 14. se bosta Sonce in Venera srečala v Levu, to je zelo kreativna energija, ki poudarja umetnost, lepoto, modo, zabavo in seveda ljubezen. Sreda bo zelo konstruktiven in prijeten dan, tudi s pobudo Jupitra. Naj se zabava začne.

ČETRTKOVA polna Luna nam bo trkala na skupinsko in družbeno zavest, zavedali se bomo večjega pomena prijateljev, skupin in raznih organizacij. Posebno kakšnih z umetniško vsebino. Ker sta  v ta ščip v Vodnarju vpeta Venera in Mars v Levu, bo tudi veliko strasti, osvajanja, čutnosti in ljubljenja. Vse bo močno doživeto in strastno, tudi kreativno in ustvarjalno. Naj bo četrtek dan za druženje in za obisk prireditev.

V PETEK 16. avgusta , soboto in nedeljo bomo z energijami subtilne Ribe umirjeni, sproščeni, ustvarjalni, povezovalni in zelo sočutni. Odličen vikend za oddih na morju, kje ob jezeru, no vseeno, samo, da bo voda in plavanje. Blagor meni, ker bom lahko čofotala v Egejskem morju…) V NEDELJO 18. avgusta bo Mars vstopil v zemeljsko Devico in v nas bo vsak dan več praktičnosti. Energijo izkoristimo za kaj konkretnega in čim manj komplicirajmo.

Od PONEDELJKA 19. do petka 23. avgusta bo Luna upadala proti zadnjemu krajcu, zato zaključujmo z vsem, kar smo si ob mlaju zadali. V ponedeljek in torek bo Luna v dinamičnem Ovnu, naj bo tudi v nas nemirna in pogumna energija, bodimo živahni in zajemajmo poletje z veliko »šeflo«. Življenje je lepo, samo tako ga moramo videti in občutiti.

Zame bo TOREK 20. avgusta pomemben dan, imela bom Solarni povratek, kot rečemo astrologi, praznovala bom rojstni dan. Letos na dopustu, na morju, sem prepričana, da bo romantično in lepo. Sonce bo še v ustvarjalnem  Levu, kjer ima veliko moči in zaupanja vase, poguma in večnega optimizma. Je kot močan goreč plamen, obvladan in ukročen z intenzivno močjo, ki šviga v nebo.

SREDA 21. avgusta bo z Luno v Biku prijetna, naklonjena uživanju in razvajanju brbončic. Dobra hrana, dobra družba, obilje in romantično vzdušje so »eliksirji« življenja, kdo se lahko temu upira? Dan bo odličen za nakupe, za ljubezen, za vse lepo in prijetno, za druženje, za pomembne dogodke ter za velike načrte. Venera bo zapustila Leva in vstopila v Devico, na slabše? Ja kakor se vzame, ne bo več tiste Levove pompoznosti in veličine, bomo bolj preudarni in manj zahtevni. V ljubezni, v odnosih, pri financah in darilih. Manj bo sladkih besed, ljubimkanja , bo več preudarnosti, zvestobe in ustrežljivosti. Kar pa ni slabo kajne?

V ČETRTEK 22. avgusta prav tako z Luno v Biku bo prijetno, zbrano, poslovno in zanesljivo, spremembe vnašajmo postopoma in  premišljeno. V PETEK 23. avgusta bo Sonce ob 12 uri že v Devici. Nič več vidne samozavesti in pompoznosti, preudarno se bomo prilagajali drugim, bili ustrežljivi, preprosti, skromni, delavni in zadržani. Več bo stika z zemljo, naravo, pridno bomo pobirali predelke z vrta, vlagali ozimnico in kuhali marmelado. Predvsem pa skrbeli za red, čistočo in pospravljali.

Še zadnja dneva mojega dopusta SOBOTA 24. in NEDELJA 25. avgusta s padajočo Luno v Dvojčkih bosta zanimiva, igriva in dinamična. Posebno v soboto bosta Venera in Mars, tako lepo združena v Devici poskrbela za zvesto ljubezen, razumevanje in zdrav razum. Sreča za vse zaljubljence in pare v skladni vezi. Za naju…)

Pojdite kam na izlet, skočite na morje ali kam v hribe. Vsepovsod je lepo, samo, da smo mi dobre volje in pripravljeni kaj lepega doživeti. Tisti, ki se » kislo drži« naj ostane doma in razmisli, kaj je narobe z njim…ne z drugimi, velja? Kajti življenje je »roman«, ki smo si ga sami izbrali, ni roman, katerega so nam ga dali…) 

Čudovit avgust vam želim astrologinja Irena Dolar

 

 

Nazadnje urejano na 0, 06.08.2019 14:41