0, 24.07.2019 13:29

ČETRTEK 25. julija z LUNO v čutnem BIKU

Danes bo zadnji Lunin krajec, tempo življenja se malce umiri, bolj počasi bomo delovali, predvsem pa stabilno in odločno.

Imeli bomo lep aspekt Marsa in Jupitra, kateri nas bo navdihoval in prinašal pozitiven odnos do življenja in dnevnih situacij. Kar prepustili se bomo življenju samemu in čim manj komplicirali. Zaradi lepe povezave Merkurja in Venere bodo odnosi lepi in prijazni, v kreativnem smislu znamo biti zelo izrazni, ustvarjalni in zlahka bomo kaj dobrega napisali. Odličen aspekt za vse, kateri se ukvarjate z objavljanjem in  pisanjem besedila. Retrogradnost Merkurja lahko prinese ljubezni in simpatije iz preteklosti, ne smemo pa vzeti vsega preveč zares. Ko se bo Merkur obračal zopet direktno prvega avgusta, znajo na novo spoznane osebe kar izpuhteti iz našega življenja, ali se pa boste ponovno zavedali, zakaj so  nekatere osebe ostale v naši preteklosti.

Predvsem bo četrtek prijeten in konstruktiven dan, veselimo se poletja, lepega vremena in pozitivne energije, ter se družimo z ljudmi, kateri nam polepšajo dan,

z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar