0, 18.07.2019 14:57

PETEK 19. julija z LUNO v povezovalnem VODNARJU

Tudi danes bo do poznega večera Luna v zračnem Vodnarju in dan bo nekako bolj sproščen in prijeten.

Veselili se bomo povezovanja, druženja s prijatelji, kakšnega družabnega dogodka in odhoda na dopust. Pomemben  astrološki premik bo tudi vstop Merkurja nazaj v znamenje Raka, kar sem omenila že včeraj.

Merkur v Raku deluje bolj na podlagi čustev, kot pa racionalno in objektivno, emocije nas bodo znale odnesti, kot poglabljanje v stare rane in probleme. Posebno se bodo misli vrtele okoli družinske karme, odnosov znotraj družine in z ljudmi, s katerimi smo močno emocionalno povezani. Merkur v Raku ima globok čustven spomin, vse si zapomni, posebno kdaj in od koga je bil prizadet, čeprav morda sploh ni bil. Vse se bo vrtelo okoli občutkov, intuicije, prijaznosti, ljubeznivosti in z lepim odnosom do drugih bomo počastili njegov namen.

Posebno si bomo želeli lepih odnosov, družinskega življenja in vrvež razigranih otrok. Merkur bo potoval retrogradno v Raku do 1. avgusta, ko bo imel svoj obrat v direktno smer in nadaljeval svojo pot po znamenju Raka do 12. avgusta, ko bo spet vstopil v ognjenega Leva, kjer je že bil. Torej ne se čuditi, če bodo ljudje v tem obdobju bolj občutljivi in ranljivi ter če bo kakšna solzica več spolzela po užaljenem obrazu. Ni kaj Merkur v Raku ima problem z objektivnim dojemanjem, ker se vmešajo emocije in vse se dojema zelo čustveno ter občutljivo. 

Prijeten petek vam želim in veliko sočutja, astrologinja Irena Dolar

Do začetka meseca avgusta sem še v delovnem elanu, lahko si še naročite svojo razlago osebne karte kot mrkov na moj mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .