0, 19.06.2019 14:17

ČETRTEK 20. junija z LUNO v neobremenjenem VODNARJU

Težke in stresne energije bodo rahlo popustile, Luna v Vodnarju se ne razburja in sekira za vsako malenkost. Bo pa v nas močan čut neodvisnosti, samostojnosti in želje po napredku ter raziskovanju vsega novega.

Zgodaj zjutraj se bo Mars v Raku, ki ni najbolj močan, ni direkten in niti ofenziven, temveč je kot čustveno pogojena akcija, postavil nasproti Plutonu v Kozorogu, kar na neki družbeni ravni predstavlja lahko tudi nevarnost. Kdor ima v svoji rojstni karti dinamičen aspekt Marsa in Plutona, bo to občutil zelo osebno. To je aspekt, ko gremo preko vseh mej, preko svojih možnosti, ko nas nič ne ustavi in zato lahko zelo nastradamo. Je neprijeten in tudi fizično neugoden aspekt, lahko pričakujemo več nesreč in agresije. Ni dobro iti v nek boj in v uveljavljanje svojih zahtev, še posebno se umaknimo od vsake manipulacije, boljše, da počakamo do začetka julija, ko bo Mars vstopil v Leva.

Neptun se počasi obrača v retrogradno smer in bo počasi spuščal vse idealistične zahteve in požrtvovalnost, spregledali bomo svoje iluzije in pričakovanja.

Zadnje dni ni najboljše astrološko obdobje, ljudje so polni frustracije in razočaranja, vendar po poletnem solsticiju in novem mlaju, bo vse bolj umirjeno, sproščeno in manj »zateženo«.

Z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar