0, 14.01.2019 15:16

TOREK 15. januarja z LUNO v umirjenem BIKU

Torek bo mirnejši dan, s prijetnimi energijami znamenja Bika. Dan bo konstruktiven za sodelovanja, za poslovni del, za vse nakupe, tudi bolj vrednejše vsebine, trenutno potekajo razprodaje, nakupi se nam bodo splačali.

V nas bo čustveni in emocionalni mir, zadovoljstvo in sreča z obstoječim. Saturn nam bo v pomoč pri vseh pravnih in uradnih zadevah, zbrani bomo pri delu in dobro organizirani. Dan bo primeren tudi za kuharske sposobnosti in peko peciva. Neptun pa bo zvečer pomirjal telo in našega duha, z veseljem bomo poslušali glasbo, si predvajali dober film, ali si privoščili savno ter meditacijo. Intuicija je z Neptunom poudarjena, poslušajmo jo, kaj nam sporoča.

Prijeten dan vam želim astrologinja Irena Dolar

Dnevi vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njeno kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail :  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .